7 Nisan 2014 Pazartesi

Bizim Çocuklar Sokaktaki Canlar

O kadar çok yardıma ihtiyacı olan, aç - susuz can var ki etrafımızda... Yavrusuyla, annesiyle, büyüğüyle, küçüğüyle...
İşte onların bir kısmına daha yardımcı olmak için her Pazar biraraya gelip Kurtköy tarafına giden özverili bir grup var: Bizim Çocuklar Sokaktaki Canlar :)

Onlar her Pazar saat 12:00-12:30 arası Viaport B kapısında buluşup konvoy halinde Emirli-Paşaköy-Kurnaköy-Kurtköy'deki ormanlara terkedilmiş köpekleri beslemeye, sevmeye gidiyorlar.
Her Pazar yeni yavrularla sayıları daha da artan köpekler için onlar büyük bir şans. Yoksa beslenmeleri mümkün olmayacak ve malesef hayatlarını kaybedecek noktaya gelecekler.
Bu güzel gruba katılmak için mama almanıza bile gerek yok. İmkanınız yoksa evdeki bayatlamış ekmekler, yemek artıkları, haşlayabilirseniz makarna onlar için bir ziyafet.
Çöpe gideceğine neden güzel amaca hizmet etmesinler? :)

Bu grup sayesinde 23 Nisan'da bizim çocuklarımız gibi olan canlarımız için 3.5 ton mama hedefine katkıda da bulunabilirsiniz :)
Tek yapmanız gereken linkini paylaştığım siteden %50 indirimle mama satın alıp destek olmak. Burdan satın alacağınız mamaları 23 Nisan'da gruba katılarak canların karnını kendiniz doyurma mutluluğunu da yaşayabilirsiniz :)
http://www.firsatlaritakipet.com/Pet-Print-Hello-Baby_f_10166

Grupla iletişime geçmek ya da detaylı incelemek için Facebook'taki sayfalarını ziyaret edebilirsiniz.
https://www.facebook.com/pages/Bizim-%C3%87ocuklar-Sokaktaki-Canlar/180035042170469?fref=ts

Unutmayın o canların yaşaması, sizin sadece haftanın bir günü gidip paylaşacağınız yemek ve sevgiye bağlı...









Hiç yorum yok:

Yorum Gönder